שלל התוספות המתוקות שלנו:
- שוקולד בלגי / שוקלוד לבן.
- נוטלה.
- כרמל.
- ריבת חלב.
- אגוזים.
- כדורי גלידה.
- סירופים למיניהם.
- קוקוס קלוי.
- סוכריות צבעוניות.
- בוטנים גרוסים.
- מקופלת לבנה.
- מקופלת חומה.
- קליק
ועוד שורה של תוספות היוצרות מגוון רחב של טעמים ומרקמים המותאמים אישית לכל אורח.
למה וופל בלגי ומה תקבלו
- שימוש בבלילה טרייה, טעימה ובמתיקות מעודנת אשר נאפת במקום האירוע ולעיניי האורח.
- הכנת הוופל נעשה על ידי עובדים אדיבים, מקצועניים ובאופן סטרילי ונקי.
- תוספת סירופים איכותיים לציפוי הוופל כדוגמת- סירופ שוקולד, קרמל ומייפל.
- ניתן לשדרג את התוספות לגלידות בטעמים שונים, קצפות, תותים, אננס וכדומה.
הידעת?
וופל יפני דומה מאוד לוופל בלגי, אך זה מנהג לעצבו בצורת דג ולמלאו או בגבינה, שוקולד או אפילו בבטטה.
הטיפ שלנו:
וופל בלגי מתאים בכל אירוע אך שימו לב – הוא מתאים בעיקר לאירועים פרטיים ולצעירים – באירועים עסקיים מומלץ לקחת יוגורט / קרפ צרפתי / גלידה וכו'…